Post by klosrilinlina on Feb 4, 2022 18:44:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr. Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr. Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αντοχές γεννήτρια κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Mr. Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Ήμουν τόσο κοντά στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά χάλασε και ξαφνικά έκλεισε από μόνο του. Το χειρότερο παιχνίδι πρέπει να αφαιρεθεί και να αναφερθεί
Κανονικά του αξίζουν παραπάνω από 7 μιλάμε το παιχνίδι είναι απιστευτο και ήθελα να πω ότι όσοι βάζουν 3 δεν πάνε καλά διότι είναι το καλύτερο παιχνίδι,δεν γουστάρεις horror games? Στα αρχίδια μας απλά μην αξιολογεί από τη στιγμή που δεν παίζει τόσο γαματά παιχνίδια.
Όλα τα πράγματα στο παιχνίδι είναι εντάξει, δεν είναι καλά, αλλά δεν είναι τρόμο το είδος αυτού του παιχνιδιού, δεν προστέθηκε κανένα πρόβλημα τρόμου, είμαι πολύ λυπημένος από αυτό το εκνευριστικό παιχνίδι😥😥😥
Αυτό το παιχνίδι δεν θα φαίνεται καλό, δεν είναι καλή συνήθεια, γιατί είναι πολύ τρομακτικό για τα παιδιά μου και κανείς μόνο και μόνο επειδή το παιδί μου έχει τρομοκρατηθεί, έκλαψε
ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΣΕ EXTREME MODEEEEEEE.
κολλαει λιγο αλλα τελειο
Είστε η καλύτερη εταιρεία παιχνιδιών που ήπαρχει!!!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💓💓💓💕💕💕
Το Ωραίο είναι αλλά εγώ δεν μπορώ να βρω που είναι η κλειδωμένη πόρτα
Μου αρέσει αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Παίξτε όταν σας συνιστούσε να το κατεβάσετε, δεν θα το μετανιώσετε το μόνο πρόβλημα που έχω με το παιχνίδι ήταν οι διαφημίσεις, αλλά εκτός από αυτό όταν εμφανίζονται οι διαφημίσεις παγώνει το τηλέφωνό μου, δεν συνιστώ να παίζω για ώρες μετά από μια καλή στιγμή, μου δίνει πραγματικά ένα κεφάλι, αλλά είναι ένα υπέροχο παιχνίδι σε όλα!! Δεν θα σας απογοητεύσει που με εμπιστεύεστε όταν το κατέβασα για πρώτη φορά, νόμιζα ότι δεν θα μου άρεσε, αλλά το έκανα ήταν η καλύτερη ιδέα ποτέ, απολαύστε το <33.
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι καλό. Τα γραφικά είναι εντάξει, αλλά το παιχνίδι δεν είναι ενδιαφέρον. Τα πράγματα είναι δύσκολο να τα βρεις και δεν μπορείς να καταλάβεις και να λύσεις τους γρίφους. Αλλά ένα πράγμα, ο κύριος Μιτ είναι πραγματικά τρομακτικός...
Ειναι Τελιο !!!!!
Καλό παιχνίδι, αλλά αυξήστε το σώμα και το πρόσωπο του Mr. Αλλά το παιχνίδι ήταν υπέροχο.
ουάου εντάξει 🙁
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 😂😂😂 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ήταν εντάξει, εκνευρίστηκα πώς υπήρχαν διαφημίσεις κάθε 5 δευτερόλεπτα σε λειτουργία φαντασμάτων.
Είναι καταπληκτικό! Καλή δουλειά Keplerians!
Mr Meat: Horror Escape Room Аркаде xylw
Mr Meat: Horror Escape Room Arkaadmängud bkbu
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά θα ήθελα το παιχνίδι να είναι πιο δύσκολο και θα μπορούσε να πάρει περισσότερα όπλα
Αυτό το παιχνίδι είναι τρομερό, γι' αυτό του έδωσα ένα αστέρι και συνέχισε να μου χτυπάει και δεν θα σταματούσε να παίζει διαφημίσεις όταν ήμουν σε λειτουργία φαντασμάτων κάθε 25 με 30 δευτερόλεπτα το Kit Kats όταν κολλούσε ήταν τόσο ενοχλητικό, οπότε δεν το έκανα προτείνετε αυτό το παιχνίδι σε κάθε άτομο που αρχίζει να ασχολείται με παιχνίδια τρόμου
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά τη μέρα που ξεκίνησα εκείνη την ημέρα ένιωθα οτιδήποτε δίπλα μου, γι' αυτό απεγκαταστάω το παιχνίδι 🎮
Δίνω 5 αστέρια για αυτό που θα πω ουχχχ..!!! Πριν από την εισαγωγή του mr.meat έρχονται πληροφορίες για το κορίτσι που ο Mr.meat έχει απαγάγει, υπάρχει μια επιλογή δυσκολιών εκεί μπορείτε να επιλέξετε τη διάθεση φαντασμάτων επειδή κάνετε κλικ στο ghost ο mr.meat δεν μπορεί να σας δει οποιαδήποτε στιγμή αν πάτε μπροστά του mr.meat τοτε και δεν βλεπει 🙈 youu γι αυτο εδωσα 5 αστερια 🙂❤️και ειμαι ευχαριστημενος με το παιχνιδι😀😀😀😀
Ειναι το πιο ευκολο παιχνιδι.το περασα στο αψε σβησε και οταν ηθελα να το ξαναπαιξω με τις φιλες μου για να δουν ποσο χαλια παιχνιδι ειναι με πεταγε εξω.αλλα ετσι και ετσι .3 καλα ειναι
Κατα
Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου που έπαιξα. Αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που είναι ότι έχει πάρα πολλές διαφημίσεις στο παιχνίδι... τότε επίσης του δίνετε 5 αστέρια γιατί είναι ωραίο να παίζεις
Χάλια σκατα το έχουν βαρεθεί όλοι αν είχε μηδέν αστεράκια θα έβαζα μηδέν εκτός αν βγάλουν το MR. Meat 2 και, θα βάλω 5 στερια
Καλό παιχνίδι αλλά μισώ το γουρούνι γιατί αυτό το γουρούνι τρέχει πιο γρήγορα από εμένα
μπλακια
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά σε λειτουργία φάντασμα υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις. Γι' αυτό έχω δώσει 4 αστέρια και επίσης μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι
Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες οδηγίες για να μπείτε στο παιχνίδι περαιτέρω. Φαίνεται υπέροχο αλλά κόλλησα. Οπότε δεν μπορώ να βαθμολογήσω αυτά που δεν μπορώ να παίξω. Ss
Καλό παιχνίδι αλλά με ενοχλούν οι διαφημίσεις
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά έχει μόνο 3 ημέρες και το δωμάτιο έξω, γι' αυτό θέλω να πω ότι το δωμάτιο υποτίθεται ότι είναι μέσα επειδή η γραμμή ζωής πάει όταν ο γουρουνάκι μας βλάψει θα δώσω σε αυτό το παιχνίδι 2 αστέρια
Mr Meat: Horror Escape Room आर्केड गेम byuu
Είναι το χειρότερο Όπως... όταν παίζω λέει Mr. Meat Stopped When im playing the game. Και υπάρχουν μερικά σφάλματα
Εάν οι διαφημίσεις θα είχαν σταματήσει, τότε θα ήταν καλύτερα ή... του enter net σας, οπότε δεν υπάρχουν άλλες προσθήκες και μπορεί να μην είναι δωρεάν
Είναι τέλειο τα καλύτερα παιχνίδια ΚΕΠΛΕΡΙΑΝΣ!
Y οι διαφημίσεις είναι πολύ απολαυστικές, αλλά εκτός από αυτό είναι μια καλή εφαρμογή έτσι 3 αστέρια
καλά γραφικά, αλλά όχι καλά χειριστήρια, αλλά ωραία ιστορία και θα πρέπει να προσθέσετε multiplayer
Γαμω τον Χριστο και την π? Νάγια σας
Το καλύτερο παιχνίδι τρόμου!!!
Διορθώστε το σφάλμα. Όταν ξεκλειδώνω όλη την κλειδαριά για να ελευθερώσω την Αμέλια, η πόρτα δεν ανοίγει.
Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι μερικοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου εμένα, έχουν το ίδιο πρόβλημα, αυτό είναι επίσης ένα ενοχλητικό isue. Επιτρέψτε μου να φτάσω στο θέμα, μόλις φτάσετε στην πόρτα μπορεί να σας ειδοποιήσουν στο παιχνίδι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κυνηγετικό όπλο για να πυροβολήσετε το γυαλί tk μπείτε μέσα. Στο παιχνίδι μου δεν έχει κουμπί βολής, δεν προσπαθώ να στείλω μίσος καθόλου αλλά.....μπορείς να το διορθώσεις αυτό.Κατέληξα να διαγράψω την εφαρμογή,...ω και δεν μπορείς να πηδήξεις. Προσπάθησα να πηδήξω στο δέντρο για να φτάσω σε μια τρύπα στη στέγη και δεν τα κατάφερα
Αυτό είναι το συναρπαστικό παιχνίδι και παίζετε μόνο εύκολη λειτουργία τόσο εύκολα
Είναι ένα καλό παιχνίδι μόνο για πολλές διαφημίσεις σε ένα χρονικό πλαίσιο..
Οι διαφημίσεις το κάνουν ανυπόφορο. Μερικές διασκεδαστικές δυσλειτουργίες προς εκμετάλλευση, αλλά δεν αρκούν για να αντισταθμίσω τις διαφημίσεις που ανακατεύουν κάθε ενέργεια και θερμαίνουν υπερβολικά το τηλέφωνό μου. Γιατί ακόμα, Κεπλεριανοί, γιατί ακόμη.
Το πιο ωρεο παιχνιδι κατεβαστετο ειναι φανταστικο
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά εσείς οι προγραμματιστές καταστράφηκαν με τις διαφημίσεις! Το απεγκατέστησε.
ΙΝΕ Πολι Χάλιο παιχνιδι
The Frostrune ผจญภัย fzwe
Πολύ καλό παιχνίδι παιδιά!!!
Mr Meat: Horror Escape Room Аркадни wjdu
Mr Meat: Horror Escape Room Arcade lnrd
Διασκεδαστικό και διασκεδαστικό και διασκεδαστικό
Είναι εντάξει. •Ο Mr Meat δεν φαίνεται καθόλου τρομακτικός, στην πραγματικότητα, φαίνεται κάπως αστείος. Κάνε τον να φαίνεται τρομακτικό, και θα ήταν καλύτερα να κάνει κάποιους θορύβους όπως η γιαγιά λέει "σε βλέπω". •ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΧΑΜΟΥ!! Μερικές φορές δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να ξεφύγεις από αυτό! •Δυσλειτουργίες: Μερικές φορές κολλάμε ανάμεσα σε αντικείμενα, όπως ακριβώς μεταξύ του αυτοκινήτου και της γωνίας του δωματίου και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από την επανεκκίνηση του παιχνιδιού. •Όχι πολλά αντικείμενα και πάρα πολλά κλειδιά. •Εάν η γιαγιά είναι 8/10, αυτό είναι 4/10.
Είναι ένα καλό παιχνίδι .... αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Δεν μπορώ καν να παίξω. Θα ήταν φοβερό παιχνίδι αν λυνόταν αυτό το πρόβλημα
Εινε τοσο ορεο που ειναι χαλια