Post by klosrilinlina on Feb 4, 2022 19:12:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catapult Quest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catapult Quest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej punktów ▞▞▞
▞▞▞ Catapult Quest 2022 version ▞▞▞
Świetny
Fajna gra i czas mija
Neeraj kewat m. P
Ta gra jest kopią gry Angry Birds. A ta gra nie jest zbyt ciekawa. I oceniam to tylko na jedną gwiazdkę
Nie pobieraj tego, jeśli nie lubisz reklam, które są czasowe, przycisk Wstecz jest wyłączony, dopóki „oni” nie pozwolą mu działać. Buntuj się przeciwko czasowym reklamom, nie używaj ich.
Natychmiast się zawiesza. Co za żart! Odinstalowany.
Gra sie zacina,malpy nie leca w wyznaczonym kierunku tylko do dolu, trzeba wylacac twlefon zeby moc wrocic do gry i za duzo reklam
Dla dwulatka jest ok
Catapult Quest Arkada kbq
Najgorsza gra, ponieważ lubię zły ptak, więc chcę go zainstalować, w takim przypadku nie mogę go znaleźć, więc instaluję, ale jest bardzo źle, nie ma reklam, nie ma opóźnień, ale w porównaniu z gniewnym ptakiem to jest obrzydliwe
Cel jest całkiem prosty. Fajnie się grało.
Alegun Nasa
Nie podoba mi się ta gra. Jest zbyt nudna. To zła kopia Angrybird. Angrybird jest o wiele lepszy. Nienawidzę tej gry🙄🙄🙄🙄🙄Kisi pagal nai hi ya game banai hu gi
po prostu kolejna wersja aplikacji Angry Birds, powinna nazywać się gniewnymi małpami, a nie świetną grą, po prostu dobrą grą
Catapult Quest Arkadspel prx
קווסטולט קווסט ארקייד widf
Una ani nie zrozum Mumu gra ani nie ma sensu i e droga Gra jest śmieciem😬😬😬😬😬😬😬
Jak dotąd nieźle. Nie cofaj się zbyt daleko, bo wtedy zabijasz ptaki. Na razie daję mu 3 gwiazdki.
Wolny ogień
Dobry sposób na spędzenie kilku minut dziennie, aby zabić czas i łatwa do zrozumienia zabawa
To bardzo dobra gra, to najlepsza gra
Śliczne zdjęcia .... nie wymaga wiele umiejętności ..... po prostu fajny sposób na marnowanie czasu !!!
Powolne bardzo proste domowe musi sprawić, że najszybsza osoba go rozcieńczy
Lubię tę grę.
Kocham tą grę. Uwielbiam to, że możesz grać do woli. Jestem od tego uzależniony. 😁😁💞💓.
Fajna gra dla korków
Nie obchodzi mnie, czy to prawie to samo, co A.B. ma niski próg bólu AD, jak dotąd, nic ponad 10 sekund. Jest łatwy, zabójczy czasu i świetny pod względem grafiki. Dobra robota... daj mi darmowe rzeczy do mojej dobrej recenzji! Żartuję. Albo jestem?
Kiepsko
Gra zaczyna się ładnie. Ale kiedy robisz postępy, brakuje ciekawości. Reklamy są niewiele w porównaniu do innych gier. Do wielu rodzajów małp w bardzo krótkim czasie. Naprawdę nie pamiętam, który co robi. Poziomy muszą być bardziej wymagające lub interesujące. Udało mi się ukończyć większość poziomów w jednej lub dwóch małpach. Czytałem też recenzje, niektóre odpowiedzi nie są dobre. . użytkownicy poświęcają czas na napisanie recenzji, nie wykluczając ich, że wysyłają e-maile.
Wczesne dni jeszcze, ale ma potencjał, grały trochę bardziej, bardzo uzależniające, jak fakt, że zabrakło żyć nie wraca do początku
Catapult Quest Arcade svwm
Do tej pory fajnie się grało, ale dopiero zacząłem.
Długoletni gracz, teraz nie rozmawiający z długimi reklamami.
To bardzo przyjemna i szlachetna gra💯💯💯💯🤓🤓🤟😈
Umysł paraliżująco nudny.
Fajna zabawa😀
Nie podoba mi się gra w wolnej grze
Oceniłbym na 5, gdybym był w stanie wybrać prawą rękę do gry. :-(
Drawmaster Jangovar ndi
Znalazłem grę po wielu poszukiwaniach. Teraz jestem bardzo szczęśliwy. A to bardzo fajna gra. mówię z Bangladeszu
Zbyt szybko prosisz o recenzję… grasz dopiero 2 minuty